Over LELI uitgevers

LELI uitgevers is in 2011 opgericht door schrijver/ontwerper Elle Lepoutre vanuit de Herenmarkt in Amsterdam. Inmiddels opereren we vanuit IJburg, negen kilometer naar het oosten. LELI is een kleine, algemene uitgeverij. Flexibel en autonoom. We geven boeken uit, maar ook een literair tijdschrift en wellicht in de toekomst bordspellen of apps.

Kenmerk van de publicaties van LELI is dat het boeken zijn waarbij verwondering of vervreemding een rol speelt. De werkelijkheid zoals je hem ziet, is niet per se de enige wereld die er is. Het ligt eraan met welke blik je kijkt. In alle publicaties zit een bepaalde speelsheid. Zoek altijd naar een sprankje verwondering, wat er ook gebeurt. Dat is het devies. Behalve goede inhoud, vinden we goed design ook extreem belangrijk. Weldoordacht met oog voor detail.

Dit alles doen we met een los team dat bestaat uit redacteuren, illustratoren, marketeers, ontwerpers, dtp’ers, drukkers, programmeurs.

Neem contact op als je een gesigneerd exemplaar wilt of als je meer informatie wilt via info@leli.nl of 06 2098 4127.

De uitgeverij wordt vertegenwoordigd door Ef & Ef Media, Paul Impens en Ronald Rhebergen. Voor vragen over leveringen aan de boekwinkel, neem contact op via www.efenefmedia.nl